El
Online Αποτελέσματα

Το διαγνωστικό Κέντρο BIO CARE σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε διαθέσιμο το ιατρικό σας ιστορικό 24 ώρες 365 ημέρες συνεχώς όπου και όποτε το χρειαστείτε με τον πλέον ασφαλή τρόπο μέσω της υπηρεσίας patient link απο τον H/Y ή το κινητό σας.

ΤΜΗΜΑΤΑ
Print Print
Text Size
Plus Minus

Προβολή νέων

ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Medium__

Dr. Αγγελική Κοσκερίδου – Νιάρχου

Διδάκτωρ Φυσικοπαθητικής Ιατρικής - Ψυχολόγος

Πρόεδρος Π.Ε.Σ.Ε.Ι.Ψ.Υ. ΘΕΡΑΠΕΥΩ –CEO ALL4THERAPY

Μητέρα Ολιστικής Θεραπείας Απελευθέρωσης Ψυχοσωματικών APD Εμπνεύστρια Ολιστικής Θεραπεία Αναγέννησης ARTAngel Rebirth Therapy

Η Δρ. Αγγελική Κοσκερίδου – Νιάρχου έχοντας 10 ετή πείρα στον τομέα της Ολιστικής Υγείας, αποφοίτησε επιτυχώς από τον τομέα της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, την Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και τις προσεγγίσεις της Παιδοψυχιατρικής, ενώ παράλληλα μετεκπαιδεύεται στην Φυσικοπαθητική Ιατρική λαμβάνοντας τον τίτλο του Doctor of Naturopathy Medicine από το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο. Η πολυετής εμπειρία της δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει θεραπευτικά μία μεγάλη γκάμα ασθενειών και δυσλειτουργιών σε Ψυχοσωματικό επίπεδο ισορροπώντας «Ψυχή τε & Σώματι».

Θεραπευτικές Συνεδρίες:

 

 • Ψυχοθεραπεία-Psychotherapy
 • Φυσικοπαθητική – Naturopathy Medicine
 • Θεραπεία Ζεύγους – Couple Therapy
 • Οικογενειακή Θεραπεία – Family Therapy
 • Συμβουλευτική Υποστήριξη – Counseling Psychology
 • Ολιστική Θεραπεία Απελευθέρωσης Ψυχοσωματικών APD Addressing Psychosomatic Diseases
 • Ολιστική Θεραπεία Αναγέννησης ART Angel Rebirth Therapy
 • Ομοιοπαθητική Ανθοθεραπεία – Ανθοιάματα Bach Remedies
 • Διακοπή Καπνίσματος - Εξαρτήσεων
 • Βοτανοθεραπεία – Herbal Medicine
 • Ολιστική Ιατρική – Holistic Medicine
 • Υποστήριξη Αδυνατίσματος – Έλεγχο Βάρους
 • Θεραπευτική Healing & Hatha Yoga
 • Usui Reiki – Ενεργειακή Θεραπεία
 • Βιοσυντονισμός – Bioresorance
 • Αποτοξίνωση – Detox

Λίγα λόγια για την Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία

Η πίεση της καθημερινότητας, οι συνθήκες εργασίας, τα προβλήματα υγείας και τα εσωτερικά βαθύτερα άλυτα ζητήματα πολλές μας μπλοκάρουν, προκαλώντας δυσκολία στη φυσιολογική λειτουργία των καθημερινών μας συνηθειών. Εάν βιώνετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, νιώθετε ότι αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην επικοινωνία σας με τον περιβάλλον σας είτε είναι οικογενειακό, συντροφικό, φιλικό, εργασιακό είτε ανήκει σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, ή νιώθετε ότι υπολειτουργείτε, ότι είστε μπερδεμένοι, αγχωμένοι, με διακυμάνσεις στη διάθεσή μας, η επίσκεψη στη Ψυχολόγο θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά, θα σας ξεμπλοκάρει και θα απαλύνει τυχόν ψυχοσωματική συμπτωματολογία, ισορροπώντας τα θέματα υγείας.

Χαρίστε ένα δώρο στον εαυτό σας, το δώρο της Συμβουλευτικής – Ψυχοθεραπείας.

 

Λίγα λόγια για τη Φυσικοπαθητική & τις Εναλλακτικές Θεραπείες

Ο γιατρός της φυσικοπαθητικής είναι εκπαιδευμένος να αναζητά την αρχική αιτία μιας νόσου και όχι απλώς να καταστέλλει τα συμπτώματα. Η υγεία και η νόσος είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων: σωματικών, πνευματικών, συναισθηματικών, γενετικών και περιβαλλοντικών.

Έτσι η προσέγγιση του ασθενή πρέπει να είναι εξατομικευμένη και η θεραπεία να αποσκοπεί στην εναρμόνιση όλων αυτών των παραγόντων. Παράλληλα ο θεραπευτής καλείται να μη βλάψει, χρησιμοποιώντας φυσικές, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες συνδυάζοντας εναλλακτικές θεραπείες.

Ο άνθρωπος αντιμετωπίζεται ως ένα σύνολο το οποίο αποτελείται από μια πολύπλοκη δομή φυσικών, ψυχοσυναισθηματικών, πνευματικών, κοινωνικών και άλλων παραγόντων. Ο θεραπευτής θα πρέπει να προσεγγίζει, να αναλύει αυτά τα επίπεδα και να τα επαναφέρει στη φυσιολογική τους ισορροπία.

Ο Ιατρός της Φυσικοπαθητικής θα μπορούσε να αποκαλείται και εκπαιδευτής , η σημασία της λέξης «doctor» είναι διδάκτωρ (δάσκαλος), ο οποίος εκπαιδεύει, ενδυναμώνει και παρακινεί τον ασθενή ούτως ώστε να συμμετάσχει περισσότερο υπεύθυνα στη δική του υγεία, υιοθετώντας μια υγιεινή νοοτροπία, στον τρόπο ζωής και διατροφής.

Η Φυσικοπαθητική Ιατρική είναι η σύγχρονη Ιπποκρατική Ιατρική που χρησιμοποιεί μεθόδους Βοτανοθεραπείας, Κλινικής Διατροφολογίας, Ομοιοπαθητικής – Κινέζικης Ιατρικής, Ανθοθεραπείας, Υδροθεραπείας και πολλές ακόμα Εναλλακτικές Θεραπείες ανάλογα με την εξατομικευμένη ολιστική θεραπευτική προσέγγιση που θα ακολουθηθεί.

Βιώστε τη διαφορά στην υγεία σας συνδυάζοντας Κλασική & Εναλλακτική Ιατρική!

Λίγα λόγια για τον Βιοσυντονισμό

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται σε επιστημονικές αποδείξεις της κβαντικής φυσικής (Max Planck και Albert Einstein πριν από 90 χρόνια) ότι τα κύτταρα του σώματός μας όπως και τα μόρια όλων των σωματιδίων στη φύση, εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Όλα τα στοιχεία στο σύμπαν έχουν ένα δικό τους παλμικό κραδασμό. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι ένας διαφορετικός, μη υλικός, τρόπος εκδήλωσης της ενέργειας, χάρη στον οποίο, μεταξύ άλλων, «πιάνουμε» έναν σταθμό στο ραδιόφωνο ή μιλάμε στο τηλέφωνο.

Με παρόμοιο τρόπο τα κύτταρά μας «μιλούν στο τηλέφωνο» – δηλαδή εκπέμπουν και λαμβάνουν, ταχύτατα, ηλεκτρομαγνητικά σήματα για να «συνεννοηθούν». Ωστόσο αυτή η επικοινωνία μπορεί να διαταραχθεί, προκαλώντας παράσιτα – δηλαδή ασθένειες – όπως ακριβώς η τηλεόρασή μας έχει «χιόνι», όταν χάνει το σήμα της. Το «χιόνι» στον οργανισμό προκαλείται όταν η συχνότητα στην οποία εκπέμπουν ορισμένες ουσίες (π.χ., οι ιοί, τα τρόφιμα, τα μέταλλα, η γύρη, τα φυτοφάρμακα, ακόμη και το αμάλγαμα των σφραγισμάτων) συντονιστεί με την συχνότητα των κυττάρων, «μπερδεύοντας» τα.

Ο βιοσυντονισμός λοιπόν είναι μια μέθοδος που προσπαθεί να «καθαρίσει» το ατομικό δονητικό σήμα κάθε ανθρώπου από τις παθολογικές «παρεμβολές» διαφόρων ουσιών. Εφόσον όλα τα ηλεκτρομαγνητικά συστήματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους είναι εύκολα αντιληπτό ότι όποια δυσαρμονία δημιουργηθεί σε ένα πεδίο θα μεταδοθεί με τις ανάλογες ταλαντώσεις σε ολόκληρο το σύστημα και αντιστρόφως δηλ. εξισορροπώντας το ολόκληρο σύστημα (αλλάζοντας τις συχνότητες) θα επέλθει και καλύτερος συντονισμός στο επιμέρους σύστημα που έχει ξεφύγει της ισορροπίας (ασθένεια).

Λίγα λόγια για τις Ολιστικές Θεραπείες APD & ART

Η Ολιστική Θεραπεία Απελευθέρωσης Ψυχοσωματικών APD - Addressing Psychosomatic Diseases στοχεύει στην απομάκρυνση της αιτίας των συμπτωμάτων που αντιμετωπίζει ο ασθενής βάση της πάθησής του, χρησιμοποιώντας τεχνικές από 5 Ολιστικές κλασικές παραδοσιακές μορφές θεραπείας. Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία, Τεχνικές Διαλογισμού, Yoga, Reiki, Ορθομοριακή Διατροφολογία & Βοτανοθεραπεία σε μία μοναδική συνταγή που απολαμβάνει ξεχωριστά ο κάθε θεραπευόμενος!

Η λέξη ολότητα σημαίνει «Όλον» το σύνολο δηλαδή. Σκοπός της Ο.Θ.Α. APD είναι η Ολιστική αντιμετώπιση μίας παθησης δουλεύοντας ταυτόχρονα όλο σύνολο του ατόμου. Ψυχή, Σώμα & Πνεύμα εναρμονίζονται με την ισορροπία. Η διαφορά της ολιστικής θεραπείας απελευθέρωσης APD σε σχεση με την κλασική ολιστική θεραπεία είναι ότι η πρώτη έχει πιο γρήγορα, άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα και αυτό γιατί συνδυάζει 5 είδη ολιστικών θεραπείων και δρα ταυτόχρονα σε κάθε επίπεδο της ύπαρξης ξεχωριστά.

Η Ολιστική Θεραπεία Αναγέννησης ART Angel Rebirth Therapy χρησιμοποιεί τις προηγοόυμενες τεχνικές συνδυάζοντας Φυσικοπαθητική, Ηλεκτροβελονισμό, Βιοσυντονισμό, Ομοιοπαθητική Ανθοθεραπεία και Ανθοιάματα Bach Remedies ανάλογα με την μονάδική περίπτωση του ατόμου. Η θεραπεία ART εξισορροπεί τον οργανισμό σε όλα τα επίπεδα. Ο συνδυασμός με την Κλασική Ιατρική επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Μπορούν να την δοκιμάσουν όλοι! Σε υγιείς οργανισμούς επιφέρει ευεξία και αρμονία, ενώ σε περιπτώσεις πάθησης προσφέρει υγεία, ζωτικότητα και απάλυνση του πόνου.

 

Δρ Αγγελική Κοσκερίδου - Νιάρχου

Τ. 210 8981624

6948040045

Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την Ιατρική Παρακολούθηση, Γνωμάτευση & Φαρμακευτική αγωγή η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του ασθενούς!

 

« Επιστροφή στη λίστα

Want_to

Το BIO CARE ιδρύθηκε το 1990 και καθιερώθηκε στην πρωτοπορία τω...

News_header Calendar
25.09.2018

Τρέχουμε για τον καρκίνο του μαστού με σύνθημα "φροντίδα για ζωή"

Τα Διαγνωστικά Πολυιατρεία Bio

Web-offers

Εξωτερική αιμοληψία κατ' οίκον!

Ειδικές τιμές για Check up σε ανέργους!

Πιστοποιητικό Υγείας για Σχολείο, Γυμναστήριο, Κολυμβητήριο